Make Some Noise

Opel 2013. Március 1-3. - Mátraszentistván

VIDEÓK 2013

Make Some NOiSE 2013 - Videó

Közel kétszáz nevezést regisztráltunk a hétvégi Make Some NOiSE snowboard hétvégén. Másfél méteres hó fogadta hétvégén a mátraszentistváni Síparkba látogató snowboardosokat, ahol az Opel Make Some NOiSE esemény keretében megrendezték a snowboard diákolimpiát és az idény második magyar kupafutamát is. Magyarország két legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Panka és Szigeti Viktor évek óta nem versenyzett hazai pályán, akik felnőtt kategóriában, férfi és női mezőnyben egyaránt elsők lettek.

OPEL MOKKA RUN A SNOWBOARD VILÁGNAPJÁN

A World Snowboard Day alkalmával egy maroknyi csapat úgy döntött, hogy egy napon meglátogatják a két legnagyobb hazai snowboard parkot. Az akcióval az volt a céljuk, hogy felhívják a figyelmet a hazai felkészült síterepekre és jó minőségű pályáikra. A rohanást a Make Some Noise snowboard hétvége új partnere az Opel Mokka biztosította egy top felszereltségű autóval. A csapat Kis Benedek, Szigeti Viktor, Balogh Ádám és a 12 éves Fricz Botond volt.

Tiszaligeti Félcső Jam

A Tiszaligeti Félcső Jam azt az összefogást ünnepelte, amely során a helyiek önerejét, önzetlen támogatók és magánszemélyek toldották meg. Ennek redményeként új helyen működik a két félcső alkotta kombó, ahol még dirt pálya kialakítására is volt lehetőség. Sztorik videó és képek a folytatásban!

PROGRAMOK

2022 © Minden jog fenntartva Készítette a

Make Some Noise