Make Some Noise

Opel 2013. Március 1-3. - Mátraszentistván
slide

BLOG

Sípark Freeride Film

 A Sípark MátraSzentIstván csapata egy Freeride filmmel készül az idei szezonban. Ez lesz az első Magyarországon forgatott freeride film, amelynek két főszereplője Mészi és Tomi a Make Some NOiSE lebonyolítóbrigádjának gerincét alkotják. A premierre a Make Some NOiSE szombati napján (2013. március 2) kerül majd sor. Az előzetes alapján már alig várjuk a kész filmet. 

OPEL MOKKA RUN A SNOWBOARD VILÁGNAPJÁN

A World Snowboard Day alkalmával egy maroknyi csapat úgy döntött, hogy egy napon meglátogatják a két legnagyobb hazai snowboard parkot. Az akcióval az volt a céljuk, hogy felhívják a figyelmet a hazai felkészült síterepekre és jó minőségű pályáikra. A rohanást a Make Some Noise snowboard hétvége új partnere az Opel Mokka biztosította egy top felszereltségű autóval. A csapat Kis Benedek, Szigeti Viktor, Balogh Ádám és a 12 éves Fricz Botond volt.

Make Some NOise - 2012

A 2011-es szezon kezdete körül Sticzay Péter barátunk vetette fel, hogy csináljuk már meg azt a nosepress jam-et Zolinak, amiről már annyit beszéltünk. Elindult a beszélgetés a lelkesedés mindenkit magával ragadott. A viccesen bedobott Make Some Nose névből, gyorsan Make Some NOiSE lett, a nosepress jam-ből pedig egy olyan változatos snowboard verseny, amely talán még soha nem volt magyar földön. Olyan amely méltán állít emléket nem csak Zolinak, de az összes barátnak, akik idő előtt hagyták el a snowboard közösséget. Gémesi Károly, Hergovics Tomi, Horn Ákos, Szabó Gábor! Ezen a hétvégén itt voltatok velünk! A kör amit álltunk nektek szólt!

Tiszaligeti Félcső Jam

A Tiszaligeti Félcső Jam azt az összefogást ünnepelte, amely során a helyiek önerejét, önzetlen támogatók és magánszemélyek toldották meg. Ennek redményeként új helyen működik a két félcső alkotta kombó, ahol még dirt pálya kialakítására is volt lehetőség. Sztorik videó és képek a folytatásban!

1 2 3

PROGRAMOK

2022 © Minden jog fenntartva Készítette a

Make Some Noise