Make Some Noise

Opel 2013. Március 1-3. - Mátraszentistván
slide

BLOG

RING RIDE - BESZÁMOLÓ

 2014. május 17 - Opel Legendák Találkozása - Hungaroring. 

Az egész heti rossz időjárási kilátások és a kora reggeli időpont ellenére közel 50 longboardos gyűlt össze, hogy végighajtsa a Hungaroringet ezen a felhős májusi szombaton. A nap hátralévő részében pedig egy sokmenetes szlalom versennyel töltöttük a nap hátralévő részét. Képek és beszámoló a folytatásban.

A pontos szám egészen pontosan 38,5 hiszen Sas Detty 5 hónapos terhesen hajtott és két mountain boardos is adta a kört. Ahogy előzetesen is jeleztük pár szabályt be kellett tartanunk, hiszen az Opel több tízezer embert váró családi napján kaptunk lehetőséget a longboardos program lebonyolítására. A résztvevőknek még egyszer köszönjük, hogy abszolút parnerként viselkedtek ebben! Szerettük volna, hogy máskor is lehetőségünk legyen használni ezt a nagy "játszóteret" és egy különálló napon még nincs lehetőségünk kijutni a Hungaroringre.

A HungaroRing kört mindenki máshogy teljesítette, ki ki vérmérséklete szerint. Az eleje jól elment és keményen végighajtotta a pályát, sokan pedig csak élvezték a remek minőségű aszfaltot és a több napos esőzés utáni száraz időt. A nem sokkal utánunk érkező biciklisek beérték a társaság egy részét, de köszöhetően a 10-12 méterese aszfaltcsíknak jól elfértünk egymás mellett. 

A Ring Ride-ot teljesító deszkások között a nap végén egy Sector 9 Daisy Longboard deszkát sorsoltunk ki. A sorsolás győztese Gál Dávid lett, akinek ezúton is gratulálunk!

A Ring Ride kör után elfoglaltuk helyünket a paddock alatti parkolóban. Itt Sector 9 és Faun deszkákat tesztelhettek a résztvevő a szlalom pálya kialakításáig. Persze sokan körbenéztek a Legendák találkozása egyéb programjai között is, amelyek közül talán a Bag Jump volt számunkra a legvonzóbb. Meg persze az autók garmadája. A bájos veteránautóktól, a rommá tuningolt Calibrákon át,  az Opel Monza tanulmányautóig bezárólag sok néznivaló akadt. 

A Ring Ride után egy szlalom verseny toltunk. Remek helyszínt találtunk egy indítólejtővel. Készültünk egy plussz magasítással is ehhez, de végül a résztvevők úgy döntöttek, hogy inkább ráhajtanak amennyire lehet, a statikus magasítás helyett. 
Ahogy a Make Some NOiSE snowboard verseny Banked Slalom résztvevő megszokhatták, nem limitáltuk az indulások számát. A rendelkezésre álló 2 órát végig lehetett tolni. Ahogy a Banked Slalom esetében is, erre a szlalom versenyre is úgy gondoltunk inkább, mint egy mért edzés, ahol persze vannak győztesek, de azon is nagy hangsúly van, hogy a résztvevők csiszolni tudják a tudásukat. 
Az indlók ki is használták a lehetőséget, a feltámadó ellenszél ellenére a legtöbben több mint 1 másodpercet javítottak a kezdeti időkhöz képest. A legtöbb menetet a Ring Ride legfiatalabb résztvevője Marlok Gábor adta, szám szerint 20-at. 
A versenyt végül Csontos Milán nyerte, alig egy századdal megelőzve Juhász Ádámot. Az időmérő felszerelésért nagy köszönet az Alpesi Club-nak! 
 
   Név  Idő
1. Csontos Milán 10,14
2. Juhász Ádám 10,15
3. Marlok Gábor 10,18
4. Csutár Gábor 10,24
5. Nádas Viktor 10,58
6. Schlégl Csaba 10,65
7. Szegál Róber 10,87
8. Makács Péter 10,88
9. Sipos Attila 11,27
10. Csutár Dávid 11,32
11.  Kelemen Krisztián 11,47
12. Cseh Márton 12,12

 Még egyszer köszönjük az összes résztvevőnek, hogy a korai időpont ellenére időben érkeztek! Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat! Ha bármilyen észrevétel, kritika vagy ötlet fogalmazódott meg benned akkor küld el bátran az info@makesomenoise.hu e-mail címre vagy a facebook oldalunkra

Köszönjük az Opel Magyarországnak a lehetőséget és szakmai támogatónknak az együttműködést!

Opel Magyaroszág - Sector 9 - Store 13

PROGRAMOK

2022 © Minden jog fenntartva Készítette a

Make Some Noise