Make Some Noise

Opel 2013. Március 1-3. - Mátraszentistván

KÉPEK 2013

Mátra Classic Veterán Autó találkozó

 Az idei Make Some NOiSE keretében veterán autós találkozót is szerveztónk a a Felső-Mátra szívébe, MátraSzentIstvánba. A Mátra Classic autós túra keretében, a veterán autós túrák szokásainak megfelelően különböző feladatokat is megoldottak a résztvevők. Ezen feladatok helyes megválaszolása és a kiindulási pont távolságaa határozta meg a verseny végeredményét. 

 Kedves Résztvevők!

Megszületett a hétvégi Make Some Noise által rendezett Mátra Classic autós túra végeredménye.

A verseny végeredményét a feladatok helyes megválaszolása és a kiindulási pont távolsága határozta meg.

A helyes feladatmegoldók között a legtávolabbi üzemanyagtöltő állomásról származó pénztárbizonylatot Kovács Zoltán és Kovács Doma Viktória által vezetett 1972-ből származó Mini hozta el nekünk a Mátrába.

Köszönjük minden résztvevőnek aki klasszikus járművel érkezett, hogy egy ilyen kora tavaszi napon kigurította garázsából az autóját és ellátogatott a rendezvényünkre. Továbbá, köszönet a Mini Club Hungary –nek, hogy népszerűsítették a rendezvényt és nagy megtiszteltetés nekünk, hogy a helyi Mátra Veteránjármű Egyesület Gyöngyös két autóval részt vett a versenyünkön.

Továbbá kérnék minden résztvevő autóst aki nem kapott matricát, pólót, falapot, hogy elektronikus levélben jelezze az info@makesomenoise.co.hu címen.

PROGRAMOK

2021 © Minden jog fenntartva Készítette a

Make Some Noise